Cum Sa O Desenezi pe Raven

📅04.06.2020, jucat de: 3808 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum Sa O Desenezi pe Raven?

Un nou joc online de fete apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe Raven din povestea cu Tinerii Titani sa aiba unele dintre cele mai dragute imagini de colorat de pe site-ul nostru, in care o sa va intalniti alaturi de supereroii vostri preferati.

In acest joc online Cartoon Network din categoria de jocuri cu Tinerii Titani, in care astazi o sa vedeti ca personajul principal este chiar Raven, eroina care are puteri supranaturale, care poate sa leviteze folosindu-si puterile mintii si care se poate teleporta in diferite zone ale galaxiei.

Astazi, Raven a pregatit pentru voi un nou joc online de colorat si de desenat, in care o sa va invete cum sa desenati si voi diferite figurine cu personajele Cartoon Network de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa o ajutati pe Raven sa controleze cat mai bine creioanele si sa aiba formele potrivite pentru portretul sau.

O sa vedeti ca folosind mouse-ul, o sa reusiti sa controlati un creion de colorat in acest joc Cartoon Network, in care trebuie sa respectati si sa urmariti o linie punctate de culoare albastra pentru a trage conturul fetei lui Raven, iar in momentul in care linia voastra va fi completa si va fi inchisa ca o bucla, conturul vostru se va umple automat cu culoarea potrivita pentru zona pe care ati colorato.

Trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, astfel incat liniile pe care le trageti sa fie cat mai drepte sau curbate in locul in car este nevoie, iar voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc Cartoon Network, Raven se va distra de minune colorand si desenand alaturi de voi. Distractie placuta!

 

Cum Sa O Desenezi pe Raven

Cum se joaca Cum Sa O Desenezi pe Raven?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.