Impuscaturi cu Zombie Extreme

📅07.05.2020, jucat de: 1115 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impuscaturi cu Zombie Extreme?

O gramada de jocuri 2020 Multiplayer online sunt gata pentru voi, insa nu ne oprim aici, astfel ca astazi o sa gasiti jocul Impuscaturi cu Zombie Extreme, in care suntem siguri ca o sa va distrati si o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte reusind sa ajungeti cat mai departe in aceasta aventura.

Voi dragi copii o sa vedeti ca este un nou joc 2020 3D de aventura si de actiune, in care o sa intrati intr-o lume simulator 3D, in care o sa vedeti cum zombie incearca sa puna stapanire pe planeta, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp,  sa ajungeti sa ii opriti folosind toate armele pe care le aveti la dispozitie in acest joc cu impuscaturi de baieti online.

Este un joc multiplayer cu impuscaturi de zombie, astfel ca dragi copii inainte sa intrati in joc, trebuie sa va alegeti serverul pe care il doriti, in Europa, America sau Rusia, lucru care o sa va duca cu un pas mai aproape sa va alegeti camera cu cei mai multi jucatori multiplayer online, alaturi de care sa impuscati zombie 3D si sa vedeti care dintre voi va castiga titlul de cei mai buni soldati.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi, deoarece o sa vedeti cum zombie 3D vor fi peste tot pe harta, iar voi pentru a avea cel mai mare punctaj, trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi tastele A, S, W, D de pe tastatura sa va miscati soldatul si MOUSE-ul, pentru a-i controla arma si tinta, care trebuie sa fie foarte bine, astfel incat sa fiti in siguranta de fiecare atac al zombielor.

O sa va distrati de minune in acest joc de baieti, iar voi trebuie sa aveti cel mai mare punctaj pana la finalul jocului, pe care o sa il aveti doar daca reusiti sa va impuscati toti inamicii si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii si jocuri 3D multiplayer de baieti vor fi gata sa apara in continuare aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Impuscaturi cu Zombie Extreme

Cum se joaca Impuscaturi cu Zombie Extreme?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.