Corona Swiper

📅21.04.2020, jucat de: 818 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Corona Swiper?

Pentru ca ne dorim sa va distrati de minune atata timp cat trebuie sa stam izolati in casa, aici pe ajocuri.ro, aducem un nou joc cu Coronavirus, in care dragi copii voi puteti sa acumulati o gramada de puncte si sa incercati sa distrugeti acest virus Covid-19 online alaturi de multi alti copii.

Pentru inceput, o sa vedeti ca este un joc de logica si de indemanare, in care dragi prieteni trebuie sa folositi mouse-ul si sa reusiti sa apasati doar in locul potrivit. Regulile jocului sunt foarte simple, voi trebuie sa apsati pe fetele oamenilor care nu au fost infectati de coronavirus, lucru care nu este usor, deoarece acestia nu vor avea nici un fel de simptom vizibil.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece chiar daca este o tabla plina de imagini, la inceputul jocului, o parte din aceste imagini vor disparea, iar voi trebuie sa apsati cu mouse-ul pe imaginile cu femei si barbati pe care ii considerati sanatosi. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in cazul in care apasati pe un personaj bolnav, intreaga plansa de oameni se vor imbolnavi de Coronavirus.

Folosind mouse-ul, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte gasind care sunt pacientii sanatosi, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa sa terminati fiecare nivel daca sunteti foarte atenti. Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa terminati aceasta provocare eliminand cat mai mult posibil din acest Coronavirus de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Corona Swiper

Cum se joaca Corona Swiper?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.