Curse cu Masini pe Apa

📅02.02.2020, jucat de: 1425 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse cu Masini pe Apa?

Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri de baieti si de indemanare pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta. In acest joc nou Masini Curse pe Apa, o sa vedeti ca am pregatit o gramada de masini 3D pe care voi le puteti conduce in acest joc.

Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni o sa vedeti ca acesta este un nou joc 2020 de condus si de curse, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti ca puteti sa deveniti cei mai rapizi piloti de curse de pe site-ul nostru, insa acesta va fi un joc care este cu totul si cu totul diferit fata de orice alt joc 3D cu masini de curse de pe site-ul nostru.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca fiecare cursa pe care o puteti incepe va avea loc pe apa, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti. O sa controlati toate masinile 3D pe apa folosind tastele SAGETI de pe tastatura. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum puteti sa castigati cursele pe care le incepeti, ceea ce nu o sa fie usor deloc.

Fiecare cursa 3D din acest joc pentru copii va fi extrem de interesanta, deoarece masina 3D pe care o controlati va merge pe apa, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa mergeti pe sagetile galbene, care va face masina 3D de curse din acest joc sa fie din ce in ce mai rapida.

Trebuie sa fiti rapizi, deoarece acest joc 3D cu masini o sa va aduca in doua moduri diferite in care o sa mergeti intr-o cursa in alta, iar al doilea mod, o sa vedeti ca va fi la nesfarsit, insa in care trebuie sa vedeti cum puteti sa conduceti masinile 3D de curse in cel mai bun mod, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa deveniti cei mai buni soferi si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2020 cu masini vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Curse cu Masini pe Apa

Cum se joaca Curse cu Masini pe Apa?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.