Tinerii Titani Action Arcade

📅05.04.2020, jucat de: 1440 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tinerii Titani Action Arcade?

Suntem siguri ca astazi, alaturi de personajele voastre preferate de pe Cartoon Network o sa va distrati de minune si o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Tinerii Titani se intorc astazi alaturi de o noua provocare online de indmenare si de aventura in unele momente, pe care voi o puteti incerca gratuit aici pe site-ul nostru.

Astazi, o sa vedeti ca Tinerii Titani vin alaturi de un joc arcade, pe care de regula le puteti intalni doar in salile de jocuri. Astazi, fiecare dintre supereroii vostri preferati de pe Cartoon Network vin alaturi de unul dintre cele mai distractive jocuri pentru copii, pe care voi il puteti juca folosind mouse-ul si tastele SAGETI.

In acest joc, o sa vedeti ca Robin, Starfire, Raven, Cyborg si Beastboy sunt toti prezenti si ca fiecare dintre acestia vor avea unele dintre cele mai interesante jocuri arcade pe care voi sa le jucati gratuit impreuna, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe personajul vostru preferat si sa fiti siguri ca o sa puteti sa terminati jocul cu cat mai multe puncte.

Robin va pregati pentru voi un joc online de indemanare, in care si Beastboy o sa apara de foarte multe ori. Alaturi de Robin, trebuie ca folosind mouse-ul, sa reusiti sa distrugeti cat mai multi raufacatori, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum puteti sa apasati pe toti raufacatorii din imagine, insa trebuie sa fiti foarte atenti pentru a fi siguri ca nu apasati pe Beastboy sau pe unul din animalele in care acesta se transforma, deoarece o sa va pierdeti din viata.

Cyborg a pregatit pentru voi dragi copii un joc clasic de Tetris, in care trebuie sa distrugeti cat mai multe cubulete Tetris folosind tastele SAGETI. Alaturi de Beastboy, o sa va jucati un alt joc clasic, jocul de Pacman, in care Beastboy ii ia locul lui Pacman si trebuie sa il ajutati sa ajunga cat mai departe si sa acumuleze cat mai multe puncte in labirintul Pacman.

Starfire si Raven au pregatit doua jocuri de aventura, in care trebuie sa impuscati folosind puterile magice ale celor doua personaje cat mai multi monstrii care o sa apara in fata voastra, iar in acelasi timp, va trebui sa va feriti de atacurile acestora pentru a avea viata intacta pentru cat mai mult timp. Distractie placuta!

 

Tinerii Titani Action Arcade

Cum se joaca Tinerii Titani Action Arcade?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI.