Ghicitorile Calamarului

📅02.12.2021, jucat de: 1295 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ghicitorile Calamarului?

Categoria jocurilor Squid Game urmeaza sa devina si mai buna si interesanta, intrucat poti sa incerci jocuri dress-up in ea chiar acum, dar jocul Ghicitorile Calamarului este si mai mult decat atat, intrucat ai provocari de completat inainte de a te distra prin moda!

Ajut-o pe 67 sa castige Jocul Calamarului!

Primul nivel din joc este cel cu Lumina Rosie, Lumina Verde, o provocare foarte interesanta in care trebuie sa dai tot ce ai mai bun sa treci linia rosie de sosire, fara sa fi impuscata. Deci, da click si tine apasat pentru a te misca, dar opreste-te cand papusa mecanica se uita la tine.

Urmeaza jocul Honeycomb, unde te vei folosi de mouse pentru a trage linii intre punctele formei, si cand e completa, va fi scoasa din biscuite, si ai terminat. Poti sa te joci cu patru forme in total pentru acest nivel.

Pe urma, imbrac-o pe 67, fie cu tinute si haine casual, sau poti sa o imbraci in costume preluate din show, si fara sa uiti sa alegi coafura perfecta. Totul este atat de simplu, deci da start distractiei chiar acum, ce mai astepti?

Ghicitorile Calamarului

Cum se joaca Ghicitorile Calamarului?

Folositi mouse-ul.