RLGL Arena

📅26.11.2021, jucat de: 3722 ori, voturi: 19

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul RLGL Arena?

Cu un entuziasm de nemasurat va invitam in acest moment sa incercati jocul RLGL Arena, pentru ca este primul joc al categoriei Jocul Calamarului online in care va puteti juca cinci jucatori reali in acelasi timp, toti folosind acelasi calculator, si puteti sa o faceti cu cel mai popular concurs din show: Lumina Rosie, Lumina Verde! Sunteti pregatiti?

Intrati in arena calamarului si castigati cursa!

Din meniul principal veti alege cati jucatori reali veti participa la cursa, si butoanele pe care le vor folosi acestia sunt: Q, P, Y, X, M. Apasati-le pentru a va misca inainte, si lasati de buton cand vreti sa va opriti.

Miscarea asta este importanta, intrucat aveti voie sa avansati doar cand aveti lumina rosie, pentru ca jucatorii care alearga pe lumina rosie vor fi impuscati si vor pierde pe loc.

Treceti linia rosie de sosire intr-un minut pentru a supravietui si castiga, si incercati sa aveti un loc mai bun in clasament ca ceilalti jucatori reali, sau sa bateti chiar si jucatorii controlati de PC.

Mult succes va dorim tuturora, si va invitam cu mare drag sa aruncati un ochi si peste celelalte jocute adaugate astazi aici pentru voi, intrucat toate sunt de exceptie, ca de obicei!

RLGL Arena

Cum se joaca RLGL Arena?

Folositi tastele Q, P, Y, X, M.