Rosu Verde cu FNF

📅22.10.2021, jucat de: 2667 ori, voturi: 12

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Rosu Verde cu FNF?

Cursa cu Rosu, Verde de la Squid Game este unul dintre cele mai populare formate de jocuri online pe care le poti juca in acest moment, si acum pentru ca poti sa ai aceasta experienta cu personajele din Friday Night Funkin', speram ca nu vei ezita nicio secunda sa incerci acest joc memorabil!

Supravietuieste Squid Game cu personajele tale favorite din FNF!

Jocul este structurat in zece nivele, fiecare dintre ele cu o cursa mai dificila ca cea de dinainte, deci incepe cu primul si da apoi tot ce ai mai bun sa le castigi si pe celelalte.

Trebuie sa ajungi la sfarsit de traseu si sa treci linia de sosire inainte sa se scurga timpul, si fara sa fi impuscat. Te poti misca doar cand merge lumina verde, caci daca te misti cand apare lumina rosie, pierzi pentru ca vei fi impuscat.

Pentru a te misca folosesti sagetile sau tastele W, A, S, D, si inainte de fiecare cursa poti alege dintre personaje FNF cum ar fi Boyfriend, Girlfriend, Daddy Dearest, Pico, Spooky Kids, Senpai, Mommy Dearest, Whitty, Tankman, Sonic.Exe, si altii!

Putem sa iti uram doar mult succes si distractie placuta, si te invitam cu drag sa incerci si celelalte jocuri ale categoriilor!

Rosu Verde cu FNF

Cum se joaca Rosu Verde cu FNF?

Folositi sagetile.