Giganti Grabiti Online

📅30.09.2021, jucat de: 718 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Giganti Grabiti Online?

Daca va plac jocurile cu trasee cu obstacole prin care trebuie sa alergi, infruntand tot felul de pericole pentru a ajunge la victorie, atunci avem jocul perfect pentru tine chiar in acest moment, cand echipa noastra de administrare va invita cu mult entuziasm sa incercati jocul Giganti Grabiti Online, care va ofera toate aceste lucruri si multe altele!

Deveniti cei mai mari giganti in cursa voastra spre castig!

Veti controla un om stickman folosindu-va de mouse, trebuind sa treceti prin traseu si sa colectati fructele care au culoarea omului vostru, ceea ce il va face sa creasca in dimensiune, incercand sa il faceti gigantic. Culoarea voastra se schimba cand treceti prin anumite lumini, asa ca evitati orice alt fruct de alta culoare, caci va va face mai mici.

De pe traseu ar trebui sa incercati si sa strangeti un numar cat mai mare de monezi, si cand ajungeti la gigantul inamic de la final de traseu, dati click repetitiv pe ecran pentru a da pumni, pentru ca trebuie sa castigati meciul de box impotriva lui, ca astfel sa completati nivelul si sa castigati puncte bonus.

Fiecare nivel nou are un traseu mai dificil si un boxer inamic mai puternic, dar daca dati tot ce aveti mai bun, nu ne indoim nicio clipa ca veti fi victoriosi de fiecare data!

Giganti Grabiti Online

Cum se joaca Giganti Grabiti Online?

Folositi mouse-ul.