Asasin Armat pe Planeta Rece

📅13.03.2021, jucat de: 549 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Asasin Armat pe Planeta Rece?

Cu cel mai nou joc de actiune aventura in 3d si cu oameni bat de pe site-ul nostru, joc intitulat Asasin Armat pe Planeta Rece, urmeaza sa ajungi pe o planeta rece unde are loc o rebeliune, dar tu nu esti de partea ei, intrucat vei fi parte din armata de oameni bat trimisa sa opreasca revolta, tu trebuind sa impusti rebelii pe care ii intalnesti, sa salvezi soldati care au fost rapiti, sau oameni de stiinta si medici in pericol, dar si sa sa obtii informatii despre planurile armatei inamice.

Astfel, vei explora harta fiecarui nivel cu soldatul tau, va trebui sa infrangi toti inamicii, in timp ce iti protejezi bara de viata, caci daca esti tu impuscat prea mult, pierzi jocul. Daca gasesti arme de foc, arme albe, grenazi, sau amunitii pe traseu, fa bine si prinde-le, folosindu-le sa iti infrangi inamicii.

Te vei misca cu tastele W, A, S, D, sari cu bara de spatiu, alergi repede cu shift, folosesti CTRL pentru a te lasa jos. Ca sa tragi si sa tintesti folosesti mouse-ul, si cu roata de la mouse vei putea schimba armele tale. Foloseste G pentru grenazi, X pentru a te uita in jurul tau si a inspecta, U sa ataci cu o arma, si F pentru a lua obiecte de pe traseu.

Este atat de simplu si distractiv, deci nu sta pe ganduri, da-i start la distractie chiar acum, si fa bine sa incerci si restul jocurilor noi si distractive oferite de echipa noastra de administrare intreaga zi pe site-ul nostru!

Asasin Armat pe Planeta Rece

Cum se joaca Asasin Armat pe Planeta Rece?

Folositi tastele W, A, S, D, mouse-ul, bara de spatiu, ctrl, shift, X, F, U, V, G.