Elsa din Frozen Naste

📅26.06.2021, jucat de: 700 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Elsa din Frozen Naste?

A venit timpul ca bebelusul lui Elsa din Regatul din Gheata sa vina pe lume, si tu esti aici sa te joci jocul intitulat Elsa din Frozen Naste pentru a o ajuta prin tot acest proces, lucru care va fi distractiv, educativ, si cu siguranta memorabil!

Ajut-o pe Elsa sa-si aduca bebelusul in lume!

Pentru inceput, ajut-o pe printesa Disney sa impacheteze bagajul pentru spital, unde te vei uita prin camera si vei cauta periuta de dinti, haine de bebelus, paturi pentru acesta, servetele, papuci de casa, si altele, pe care le vei trage apoi in bagaj.

Pentru a o ajuta pe Elsa sa nasca ii vei da o injectie, ii vei oferi oxygen printr-un aparat special, o vei ajuta prin a o hidrata cu apa, si o vei ajuta prin toate contractiile ca bebelusul sa vina pe lume in siguranta.

Vei ingriji apoi nou-nascutul, etapa in care il vei curata, ii vei taia tubul ombilical, ii vei da si lui o injectie, ii vei asculta pulsul ca totul sa fie ok, si nu uita sa il cantaresti. Dupa ce l-ai pus intr-o paturica, il inapoiezi lui Elsa, si cei doi isi vor incepe noua viata de acum incolo! Distractie placuta!

Elsa din Frozen Naste

Cum se joaca Elsa din Frozen Naste?

Folositi mouse-ul.