Mega Imbracarea pentru Toate Anotimpurile

📅14.02.2021, jucat de: 612 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mega Imbracarea pentru Toate Anotimpurile?

Cel mai nou joc dress up cu printese de la Disney pe care le iubesti foarte mult tocmai ce a fost adaugat pentru voi toti, un joc incredibil cum nu gasiti chiar in fiecare zi aici, in care printesele vor fi imbracate de foarte multe ori, intrucat trebuie sa te asiguri ca ele arata bine indiferent de anotimp, deci vei avea garderobe pentru toate cele patru, iarna, primavara, vara, si toamna.

Evident, cu atatea haine pe capul lor, este greu sa alegi care sunt cele mai bune, asa ca tu vei juca rolul de stilista a printeselor si le vei face cele mai interesante tinute posibile, lucru pe care va invatam cum sa il faceti acum si aici! Vor fi multe printese pe care le poti imbraca, cum ar fi Jasmine, Moana, Elsa, Ariel, Anna, Rapunzel, si altele.

Prin rotatie vei imbraca fiecare printesa pentru fiecare sezon, avand in total cateva zeci de nivele in care poti sa faci asta, de fiecare data cu o noua garderoba. Vei avea geci, jachete, paltoane, rochii, pantaloni, blugi, fustite, bluze, tricouri, pantofi, bijuterii, palarii, genti, si multe alte haine si accesorii, fiecare adaptate pentru vremea sezonului respectiv.

Este atat de simplu, asa ca sunteti toate invitate sa incepeti distractia chiar acum, si speram ca veti incerca si alte jocuri de fete pe care ti le oferim aici pe gratis!

Mega Imbracarea pentru Toate Anotimpurile

Cum se joaca Mega Imbracarea pentru Toate Anotimpurile?

Folositi mouse-ul.