BFF Vara 2020

📅03.07.2020, jucat de: 693 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Vara 2020?

Doua printese Disney vin astazi aici pe site-ul nostru pentru ca voi sa le ajutati sa se pregateasca de vara! Jocul BFF Vara 2020 este pregatit sa fie live si voi o sa il puteti juca si pe telefon si pe tableta online alaturi de toate prietenele voastre.

In acest joc online pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti cum Elsa din Regatul de Gheata si Rapunzel sunt cele mai bune prietene si isi doresc sa aiba o vara plina de distractii, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati sa arate cat mai bine si sa fie adevarate trend setteri de vara.

Prima printesa pe care trebuie sa o ajutati va fi Elsa din filmul Frozen 2, iar voi deja stiti cat de moderna si de draguta este, insa nu are haine de vara 2020 pregatite. Trebuie sa intrati in dulapul printesei Disney, iar folosind mouse-ul, va trebui sa vedeti cum o sa ii gasiti tricouri de vara, blugi sau chiar treninguri comode pe care sa le poarte si sa le asorteze cum doreste.

Rapunzel, va dori sa fie putin mai eleganta in 2020, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ii gasiti multe tricouri elegante si colorate, blugi scurti, fuste sau rochii elegante, pe care sa le asorteze cu diferite genti, posete, ghiozdane kawaii sau chiar si palarii.

Cele doua printese vor fi gata de vara la finalul jocului, iar voi o sa puteti sa gasiti diferite alte jocuri pentru fete cu printese pe care sa le jucati gratuit alaturi de alte personaje nu doar cu Elsa si Rapunzel. Distractie placuta!

 

BFF Vara 2020

Cum se joaca BFF Vara 2020?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.