Printese Indragostite de Valentines

📅08.02.2021, jucat de: 547 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Indragostite de Valentines?

Elsa din Frozen e indragostita de Jack Frost de foarte mult timp, asa ca este foarte entuziasmata pentru ca de Ziua Indragostitilor va merge la intalnire cu el, si, daca totul merge perfect, acestia poate vor forma un cuplu, lucru pe care si el si-l doreste, asa ca ii vei ajuta ca totul sa fie perfect de intalnire prin a juca jocul intitulat Printese Indragostite de Valentines chiar acum si aici!

In primul nivel vei face machiajul Elsei, alegand culoarea rujului, un fard pentru ochi dar si unul pentru obraji, si in ultima parte vei alege culoarea ochilor printesei. Pentru a imbraca pe Elsa vei putea alege ochelari, bijuterii precum cercei si lantisoare, alegi freza care crezi ca i se potriveste, si pe urma una dintre multele tinute minunate din garderoba.

Il vei imbraca si pe Jack, putand sa ii alegi nu doar tinuta si freza, dar si sa adaugi accesorii precum ceasuri si bratari, ca sa arate si mai bine. Cei doi isi vor face apoi o poza la studio, asa cum i-ai imbracat, si suntem siguri ca vor arata extraordinar. Pune poza pe social media, dar decoreaz-o prima data cu filtre, stickere, sau rame.

Este atat de simplu sa te distrezi cu acest joc, asa ca fa bine si lasa distractia sa inceapa chiar acum si aici!

Printese Indragostite de Valentines

Cum se joaca Printese Indragostite de Valentines?

Folositi mouse-ul.