Pumnul Racheta 2

📅07.05.2021, jucat de: 487 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pumnul Racheta 2?

Nu avem nicio indoiala ca baietii si fetele care vor juca pe site-ul nostru jocul Pumnul Racheta 2 chiar acum si aici urmeaza sa se distreze pe cinste, la fel cum au facut-o si cu jocul original, al carui continuare este acesta!

Da pumni cu rachete si loveste toti inamicii!

In fiecare nivel trebuie sa lovesti toti inamicii cu pumnul tau pentru a castiga, si in loc de a trimite pumni normali, ii vei trimite prin aer cu o racheta, tu folosind mouse-ul ca sa trasezi ruta pe care va merge racheta cu pumnul tau.

Ai grija sa te feresti de obstacolele sau capcanele care pot aparea, si da tot ce ai mai bun sa termini nivelele in trei incercari, caci altfel trebuie sa le iei de la inceput. Cu cat termini un nivel mai repede, cu atat vei primi mai multe stele, de la 1 pana la 3.

Indiferent cat de grele devin nivelele urmatoare, daca te concentrezi si desenezi calea rachetelor cu mare atentie, suntem siguri ca oricate tinte vei avea de lovit, le vei atinge pe toate, si la sfarsitul jocului nu doar te vei fi distrat pe cinste, dar iti vei fi imbunatatit si abilitatile cu mouse-ul.

Evident, in incheiere, iti uram traditionalul mult succes!

Pumnul Racheta 2

Cum se joaca Pumnul Racheta 2?

Folositi mouse-ul.