Among Us Io

📅05.05.2021, jucat de: 940 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Io?

Mereu te vei distra pe cinste jucand Jocuri Among Us multiplayer pe site-ul nostru, mai ales cand o faci cu jocuri de calitate si foarte distractive precum cel de astazi, un joc simplu si interesant intitulat Among Us Io.

Ca si in alte jocuri io online, sa colectionezi si sa strangi pentru a deveni mai mare este scopul tau principal, miscsandu-te pe harta din nava spatiala pentru a manca hot-dogi, burgeri, cartofi, a bea suc, si alta mancare intalnita.

Te vei misca folosind mouse-ul, si vei face asta pentru a crea mai multi mini-soldati in jurul tau. Daca un jucator are mai putine trupe ca tine, ataca-i prin a trece prin ei, si astfel ii elimini, dar ai grija sa nu iti faca tie asta jucatorii care au mai multi soldatei ca tine.

In functie de performanta ta vei castiga monezi pe care le poti folosesti pentru a cumpara skin-uri noi pentru personajul tau, sau pentru a cumpara upgrade-uri folositoare, si primesti si recompense zilnice daca revii pe site-ul nostru sa te joci, zi dupa zi.

Cam astea sunt regulile jocului pe care trebuie sa le stii, asa ca acum poti sa dai tot ce ai mai bun la jucarea sa, si sa te distrezi pe cinste cum doar aici e posibil!

Among Us Io

Cum se joaca Among Us Io?

Folositi mouse-ul.