Aventura cu Bila Erou

📅04.05.2021, jucat de: 790 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Aventura cu Bila Erou?

Fie ca ati mai jucat sau nu Jocuri cu Red Ball pana acum, noi va invitam cu mare drag sa incercati chiar acum unul dintre cele mai noi si distractive jocuri de aventura in acest univers unde toate personajele sunt bile rotunde in diferite culori, joc care este intitulat Aventura cu Bila Erou.

Bila care vei deveni in acest joc nu este orice bila, caci vorbim aici despre o bila care trebuie sa devina erou, pentru ca prietenii tai bila au fost rapiti de catre niste inamici, si acum tu vei merge in aventura pentru a-i salva.

Pe traseul fiecarui nivel, ai in primul rand mare grija sa nu te lovesti de tepi, capcane, obstacole, sau sa cazi in prapastii, caci aceste lucruri pot sa faca sa pierzi jocul, si nu vrei asta, nu-i asa? Strange cheile pentru a deschide inchisorile unde sunt captivi prietenii tai.

Deasemenea, pe masura ce avansezi pe traseele fiecarui nivel, daca doresti sa ai un punctaj mare pana la sfarsit de joc, trebuie sa strangi un numar cat se poate de mare de stelute, asa ca nu le rata, daca poti!

Misca-te si sari cu bila ta folosind tastele sageti, sau tastele W, A, S, D, daca ti se potrivesc mai mult. Noi iti uram mult succes in viitoarea ta aventura, si speram sa te revedem jucand si alte jocute ale noastre, azi sau in oricare alta zi!

Aventura cu Bila Erou

Cum se joaca Aventura cu Bila Erou?

Folositi sagetile.