Friday Night Funkin Vs Whitty

📅26.04.2021, jucat de: 39 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Friday Night Funkin Vs Whitty

Pe site-ul nostru poti sa te joci acum cele mai tari Jocuri FNF noi de pe internet, lucru pe care ti-l dovedim si in acest moment, cand echipa noastra de administrare va invita pe toti sa aruncati o privire peste jocul intitulat Friday Night Funkin Vs Whitty, unde aveti un nou antagonist de infrant intr-o lupta muzicala.

Whitty, pe numele sau adevarat, Whitmore, a fost un rockstar in tinerete, dar acum este doar un om cu un cap de bomba si cu ochi portocalii, care poate oricand sa se enerveze si sa explodeze. El vrea neaparat sa il infranga pe Boyfriend intr-o lupta muzicala pentru a demonstra ca inca are talentul sau muzical in cea mai buna forma, chiar daca nu mai e popular.

Boyfriend vrea sa-l infranga pentru a-i demonstra lui Girlfriend ca cei doi trebuie sa fie impreuna, si tu il vei ajuta la asta! Castigi lupta muzicala daca bara de progres se coloreaza complet verde, si pierzi daca faci greseli si se transforma in culoarea rosie.

Pentru a canta piesa corect trebuie sa apesi pe tastele sageti la momentul potrivit, asa ca fi mereu concentrat si pe pozitii, ca sa nu faci prea multe greseli. Daca esti incepator in aceasta categorie, alege nivelul de dificultate usor pentru inceput.

Va veti duela pe parcursul a trei piese interesante si distractive, si suntem siguri ca nu va veti plictisi niciun moment!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
     Mod de Phykro

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin Vs Whitty

Cum se joaca Friday Night Funkin Vs Whitty?

Folositi sagetile.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!