Cazi pe Scari Online

📅26.04.2021, jucat de: 511 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Cazi pe Scari Online?

Nu ne dorim ca niciunul dintre voi sa cada pe scari in viata reala, caci acesta este un accident foarte periculos, dar te invitam cu drag sa ai parte de o astfel de experienta intr-un mod virtual, jucandu-te pe site-ul nostru un joc intitulat Cazi pe Scari Online, chiar acum si aici!

Ca lucrurile sa fie simple si in siguranta, tu vei controla un manechin ca sa cazi jos pe scari, folosindu-te de mouse ca sa te misti dreapta si stanga, si cu cat ajungi mai jos pe scari, cu atat vei avea un punctaj mai mare. Deasemenea, scarile vor fi infinite.

Ai grija sa nu te lovesti de tepe sau alte obstacole, dar daca poti sa dobori alte manechine ca ele sa cada de pe scari sau sa se loveasca de capcane, fa-o, pentru ca vei primi mai multe puncte la schimb, si iti doresti un scor cat mai mare, nu?

Exista si sageti de culoare portocalie, la fel ca si manechinul tau, pe care le veti gasi pe jos in scari, asa ca dati tot ce aveti mai bun sa mergeti pe ele si sa prindeti mai multa viteza.

Mult succes si distractie placuta dorim tuturor jucatorilor, si cu drag va invitam sa va jucati si alte jocute noi de pe site-ul nostru!

Cazi pe Scari Online

Cum se joaca Cazi pe Scari Online?

Folositi mouse-ul.