Creati Slime

📅25.03.2020, jucat de: 2167 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Creati Slime?

Doar daca intrati pe ajocuri.ro, voi dragi copii aveti ocazia sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri, deoarece aducem o gramada de jocuri online interesante. Astazi, va asteptam alaturi de jocul Creati Slime, un joc pentru copii de indemanare, in care dragi prieteni o sa creati pentru prima oara slime de diferite culori.

Acesta poate sa fie considerat a fi un joc online de gatit, deoarece dragi prieteni la fel ca in orice reteta de gatit, o sa aveti ustensile precum boluri si linguri dar si ingrediente diferite pe care trebuie sa le folositi in reteta de slime din acest joc, pentru a avea pana la finalul acestui joc bol mare si plin de slime cu culorile voastre preferate.

O sa vedeti cum in acest joc 2020 pentru copii, voi dragi prieteni o sa vedeti cum trebuie sa folositi mouse-ul pentru fiecare actiune pe care o faceti. Pentru inceput, o sa aveti in fata voastra trei vase diferite. O ceasca de cafea, o sticla de apa si un bol, care vor incepe a fi goale, iar voi trebuie sa le folositi pentru a reusi sa creati bucati de slime pana la finalul acestui joc.

In sticla de apa o sa aveti o substanta colorata, pe care trebuie sa o puneti in ceasca de cafea, care este mult mai mica, lucru care o sa va ajute sa va dati seama de cantitatea de apa colorata de care o sa aveti nevoie. Aruncati continutul din ceasca de cafea in bolul mare si rosu pentru a trece de primul nivel.

In al doilea nivel, o sa vedeti ca aveti in loc de sticla cu apa, o sticla de lipici, pe care trebuie sa o turnati in aceeasi ceasca de cafea pentru a avea un gramaj potrivit. Lipiciul trebuie sa ajunga in bolul rosu pentru a se amesteca alaturi de apa colorata, folosind mouse-ul. Urmatorul pas va fi sa adaugati amidon in acest mix, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa aveti unul dintre cele mai lipicioase bucati de slime de pe site-ul nostru, unde vom continua sa aducem diferite alte jocuri de indemanare si de gatit online. Distractie placuta!

 

Creati Slime

Cum se joaca Creati Slime?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.