Friday Night Funkin pentru Mobil

📅22.04.2021, jucat de: 960 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Friday Night Funkin pentru Mobil?

Este deja evident ca seria de Jocuri Friday Night Funkin online este una dintre cele mai populare ale momentului, si tocmai de aceea pe site-ul nostru poti gasi si juca cele mai noi jocute din serie, cum o vei face si acum cu jocul Friday Night Funkin pentru Mobil, care este perfect daca nu esti langa un calculator si vrei sa te joci jocul acesta de pe telefon sau tableta.

Jocurile acestea sunt pentru cei care simt ritmul, pentru ca ce va trebui sa faci tu este sa te duelezi in piese cu diferite personaje, apasand pe tastele sageti de pe tastatura atunci cand simbolurile respective se potrivesc, si daca ai avut o sincronizare buna, castigi teren pe bara de performanta care devine astfel verde. Daca devine total rosie, vei pierde jocul.

Faci asta pentru ca tu joci rolul lui Boyfriend, si trebuie sa castigi duelurile pentru a o impresiona pe Girlfriend si sa fiti impreuna, ca doi iubiti. Poti sa te joci in poveste, sau sa participi doar la luptele muzicale, si poti deasemenea sa o faci in diferite nivele de dificultate, deci daca esti incepator, ia-l pe cel usor pentru inceput! Mult succes iti dorim, si distractie placuta, evident!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
     Mod de Phykro

Acesta este un joc open-source,  si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin pentru Mobil

Cum se joaca Friday Night Funkin pentru Mobil?

Folositi mouse-ul.