Hai sa Petrecem

📅14.04.2021, jucat de: 496 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Hai sa Petrecem?

Chiar daca cel mai nou joc de pe site-ul nostru astazi este un joc intitulat Hai sa Petrecem, aici nu vei dansa si te vei distra fara nicio grija in lume, intrucat acesta este un joc de actiune si de indemanare, un joc foarte interesant cu o premiza simpla de inteles si de aplicat, si nu avem nicio indoiala ca vei reusi sa faci tot ce iti sta in putinta la el!

Ei bine, tu vei fi pus intr-o arena impreuna cu inca trei jucatori, si arena aceasta este formata din placi care se coloreaza dupa ce tu ai calcat pe ele, transformandu-se in culoare ta, culoare care va fi cea verde. Ce trebuie sa faci este sa te misti pe ringul de dans si sa faci cat mai multe placi sa se transforme in culoare ta.

Daca la sfarsitul cantecului si al partidei tu ai acoperit o arie mai mare prin culoare ta, tu vei fi castigatorul jocului, foarte simplu! Pentru a te misca, da click si tine apasat in timp ce te misti in directia dorita. Mult succes va dorim, si cu drag va invitam sa incercati si alte jocute ale noastre, nu veti regreta asta nicio clipa, garantat!

Hai sa Petrecem

Cum se joaca Hai sa Petrecem?

Folositi mouse-ul.