Adam si Eva GO 2

📅21.03.2021, jucat de: 708 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Adam si Eva GO 2?

Nu ai cum sa dai gres alegand sa te joci Jocuri cu Adam si Eva online pe site-ul nostru, care raman printre cele mai populare jocuri puzzle cu aventura, si chiar in acest moment suntem bucurosi sa va oferim tuturora cel mai nou joc din seria aceasta, joc intitulat Adam si Eva GO 2, care este diferit fata de jocurile din seria principala, in primul rand pentru ca vei fi mai activ/a decat in acelea, caci rezolvarea de puzzle-uri nu e scopul tau primar.

Daca in jocurile clasice, Adam statea pe loc pana tu interactionai cu lucrurile si personajele din jur pentru a-i elibera calea, si doar apoi se misca inainte, acum tu il vei controla pe eroul nostru in permanenta, folosind tastele sageti pentru a te deplasa si a sari, lucru pe care trebuie sa-l faci ca sa avansezi pana la capatul fiecarui nivel.

Ai grija sa eviti tepele de lemn, prapastiile in care poti sa cazi, sau diferitele creaturi intalnite, caci daca intri in capcane, obstacole, sau inamici prea mult, iti pierzi cele trei vieti si in consecinta si jocul. In schimb, da tot ce ai mai bun sa te folosesti de scari, de usi, chei, butoane, si alte obiecte pentru a avansa prin nivele, si la sfarsitul tuturor nivelelor Adam va fi in final reunit cu Eva.

Pe parcurs, incearca si sa strangi un numar cat mai mare de fructe, caci ele reprezinta punctajul tau, si ai vrea sa ai un punctaj cat se poate de mare, nu-i asa? Mult succes iti dorim la asta, distractie placuta cum doar aici poti avea, si speram sa te vedem jucand si alte jocuri noi astazi aici, intreaga zi!

Adam si Eva GO 2

Cum se joaca Adam si Eva GO 2?

Folositi sagetile.