Glamping de Paste cu Elsa si Anna

📅18.03.2021, jucat de: 855 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Glamping de Paste cu Elsa si Anna?

Elsa si Anna din Regatul de Gheata sunt cele doua printese de la Disney cu care fiecare fata din lume adora sa se joace jocuri de imbracat sau jocuri de decorat, ambele lucruri fiind posibile in cel mai nou joc pentru fete de pe site-ul nostru, unde va oferim acum tuturor sansa sa va distrati impreuna cu aceste doua surori, jocul fiind intitulat Glamping de Paste cu Elsa si Anna.

In acest joc, pentru ca din cauza pandemiei nu pot merge la restaurant sau sa faca altfel de activitati, cele doua printese sau hotarat sa faca de Paste o zi de camping, si vor sa fie glamurous in acea zi, lucru la care tu le ajuti in primul rand prin a le imbraca, folosind hainele, pantofii, frezele, bijuteriile, ochelarii, palariile, sau celelalte accesorii care iti sunt puse la dispozitie.

Pe urma vei merge si vei alege ce fel de cort sa aiba pentru dormit, vei pune un foc de tabara, scaune de camping, si vei adauga lumini ambientale si alte decoratiuni ca sa faci locul lor de camping unul frumos si foarte primitor. Pe sfarsit le vei ajuta si sa coloreze niste oua, care este o traditie clasica de Paste.

Nu mai sta deci pe ganduri, da-i start la distractie chiar acum, si nu ezita sa arunci un ochi si peste alte jocuri pentru fete pe care vi le punem aici mereu la dispozitie!

Glamping de Paste cu Elsa si Anna

Cum se joaca Glamping de Paste cu Elsa si Anna?

Folositi mouse-ul.