Printese Trend de Vara

📅07.06.2020, jucat de: 1184 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Trend de Vara?

Ne bucuram sa va revedem aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri cu printese Disney. Astazi, va asteptam alaturi de noul joc online Printese Trend de Vara in care o sa va intalniti alaturi de printese Disney care incearca sa aduca noi vestimentatii pentru fetele de pe site-ul nostru.

Acesta este un nou joc online de fete si de imbracat, in care printesele Anna din Regatul de Gheata, Elsa, Ariel din Mica Sirena, Moana si Rapunzel vor fi personajele principale, care au foarte multi urmaritori pe Instagram. Astazi printesele Disney isi doresc sa arate cat mai bine si sa gaseasca o gramada de vestimentatii fashion pentru cele doua printese pe care sa le posteze pentru urmaritorii lor.

O sa vedeti cum am adus pentru voi o super provocare online de imbracat, in care o sa vedeti cum o sa reusiti sa le ajutati sa creeze cate o vestimentati in trend de vara, astfel ca trebuie sa reusiti sa folositi mouse-ul si sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii care sa creeze o gramada de outfit-uri in trend de vara. Hainele de vara vor fi rochii cu flori, rochii colorate dar si o gramada de modele interesante care sa se asorteze.

O sa vedeti ca accesoriile de vara vor fi ochelari de soare, cercei cu fructe, florile de pe rochii dar si gentile de vara cu diferite culori si modele interesante. Coafurile de vara sunt si ele speciale, deoarece printesele vor purta coafuri impletite sau prinse in coada, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa le ajutati pe Ariel, Anna, Elsa, Moana, Rapunzel sau Cenusareasa sa arate cat mai bine.

Veti vedea cum printesele Disney se vor intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte provocari online pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Printese Trend de Vara

Cum se joaca Printese Trend de Vara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.