De la Oras Mic la Oras Mare

📅04.02.2020, jucat de: 722 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul De la Oras Mic la Oras Mare?

Va asteptam intr-un numar cat mai mare aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni incercam sa va pregatim unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri pentru fete. Astazi, printesa Aurora din Frumoasa din Padurea Adormita este personajul principal, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite pentru buna voastra prietena.

O sa vedeti ca in acest joc pentru fete, trebuie sa o ajutati pe printesa Rapunzel, deoarece ea vine dintr-un oras oras mic si va merge intr-un oras mare, astfel ca trebuie sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe prietena voastra sa aiba o intreaga schimbare de look. Chiar daca nu o sa fie usor, trebuie sa vedeti cum puteti sa pregatiti pentru Rapunzel diferite vestimentatii noi pentru viitoarele activitati din orasul mare.

Printesa Disney o sa aiba nevoie de o vestimetnatie eleganta pentru scoala, o sa aiba nevoie de o vestimentatie fashion pentru evenimente dragute, o vestimentatie comoda pentru acasa dar si o gramada de alte haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care sa le poarte in noul sau oras. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi copii trebuie sa vedeti cum puteti sa asamblati fiecare vestimentatie cu mare grija, astfel Rapunzel o sa arate foarte bine si o sa vedeti cum toate fetele de la oras vor dori sa arate ca si ea.

Nu o sa fie usor deloc, insa o sa vedeti ca fiecare vestimentatie o sa fie diferita, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi. In acest joc online, o sa gasiti haine precum rochii elegante, tricouri interesante cu modele speciale, rochii colorate, fuste, blugi dar si genti sau palarii pe care le puteti vedea chiar aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa ajungeti sa creati unele dintre cele mai dragute vestimentatii pentru Rapunzel.

Printesa Disney o sa arate foarte bine cu hainele noi pe care le-ati pregatit pentru ea, ceea ce inseamna ca o sa se intoarca si o sa aduca multe alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri, atat pe telefon cat si pe tableta online. Distractie placuta!

 

De la Oras Mic la Oras Mare

Cum se joaca De la Oras Mic la Oras Mare?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.