Provocare cu Perna pe Carantina

📅11.06.2020, jucat de: 766 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Provocare cu Perna pe Carantina?

Patru printese Disney vin aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa va distrati de minune alaturi de patru printese foarte dragute, care au mare nevoie de ajutorul vostru sa se distreze in timpul carantinei de Coronavirus.

Voi dragi copii o sa vedeti ca Moana, Cenusareasa, Elsa din Regatul de Gheata si Mulan sunt personajele principale in acest joc online de fete, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa va distrati alaturi de fiecare dintre fetele care sunt izolate pe timp de carantina.

In acest joc online pentru fete, o sa vedeti ca personajele Disney din acest joc vor dori sa faca provocarea cu perne pe timpul pandemiei de Coronavirus, iar voi trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece este un nou joc online de imbracat pentru fete, in care o sa vedeti ca printesele se vor imbraca cu o perna si doar cu diferite accesorii si machiaje speciale.

O sa vedeti ca Moana, Elsa, Cenusareasa si Mulan vor purta perne de diferite modele si culori pentru fiecare printesa Disney, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi. Cenusareasa va dori sa poarte o perna de culoare albastra cu dantela si o sa vedeti cum o sa puteti sa ii asortati perna cu esarfa din par, care este albastra si o sa vedeti cum Moana va fi la fel, si va dori o perna si accesorii cat mai dragute.

O sa vedeti ca si machiajele sunt interesante pentru fiecare printesa Disney, de pe site-ul nostru si o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa creati machiaje, coafuri si accesorii pentru fiecare printesa in parte. Distractie placuta!

 

Provocare cu Perna pe Carantina

Cum se joaca Provocare cu Perna pe Carantina?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.