Hippie Modern

📅16.09.2020, jucat de: 611 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Hippie Modern?

Unele dintre cele mai interesante jocuri pentru fete apar aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti cum va puteti distra alaturi de printesele voastre preferate, iar voi o sa vedeti ca astazi Tiana, Ariel, Rapunzel si Anna sunt personajele care au nevoie de ajutorul vostru.

Cele patru printese Disney au pregatit pentru voi jocul Hippie Modern, un joc pentru fete, pe care voi il puteti incerca si pe telefon si pe tableta, iar asta va va ajuta sa le ajutati pe cele patru printese sa arate foarte bine in noul lor look de printesa Hippie moderna, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa fiti siguri ca o sa faceti alegerile potrivite.

Fiecare printesa Disney din acest joc pentru copii are un stil diferit, iar chiar daca veti vedea ca fiecare va dori sa fie imbracata diferit chiar daca in acelasi stil vestimentar. Voi veti avea pus la dispozitia voastra o gramada de rochii hippie, bluze hippie, tricouri hippie cu diferite modele, palarii, accesorii si fuste interesante pe care sa le asortati pentru fiecare printesa in parte.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de aceste patru printese Disney, iar voi dragi copii o sa vedeti ca Tiana, Anna, Rapunzel si Ariel vor fi primele fete hippie moderne de pe site-ul nostru, unde vom continua sa aducem pentru voi o gramada de alte jocuri Disney pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

 

Hippie Modern

Cum se joaca Hippie Modern?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.