Indragostiri de Liceu

📅10.09.2020, jucat de: 741 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Indragostiri de Liceu?

Elsa si Jasmine se intorc astazi aici pe site-ul nostru, unde o sa puteti sa gasiti jocul Indragostiri de Liceu, in care cele doua printese Disney vor fi alaturi de iubitii lor, iar impreuna au nevoie de ajutorul tuturor fetelor de pe site-ul nostru.

In acest joc pentru fete, o sa va intalniti alaturi de Elsa din Frozen 2 si alaturi de Jasmine din Aladdin, care sunt fete adolescente de liceu, iar ele s-au indragostit de baietii din povestile lor, iar voi o sa vedeti ca Jack Frost si Aladdin vor fi si ei prezenti in aceasta noua provocare pentru copii.

Voi dragi copii o sa vedeti cum cele doua cupluri Disney de liceu au nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa fie frumos imbracate si sa reusiti sa sa ii ajutati pe baieti sa se asorteze cu noile vestimentatii a lui Elsa si Jasmine.

Suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece este un joc fashion de imbracat, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa gasiti o gramada de haine dragute pentru Elsa si Jasmine. Cele doua printese Disney isi doresc sa fie dragute si elegante la scoala, astfel ca trebuie sa le gasiti rochii si fuste cat mai frumoase si interesante, pe care sa le asortati cu o jacheta si cu pantofi si posete.

Veti vedea cum Jack Frost si Aladdin vor fi si ei pregatiti de o schimbare de look, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le gasiti si lor blugi, geci, tricouri si bluze care sa se asorteze cu noile vestimentatii ale printeselor, astfel ei vor fi cel mai dragut cuplu Disney din liceu. Distractie placuta!

 

Indragostiri de Liceu

Cum se joaca Indragostiri de Liceu?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.