Ben 10 Eroi la Dentist

📅17.03.2021, jucat de: 883 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben 10 Eroi la Dentist?

Ben 10 are grija de oamenii de peste tot, infruntant extraterestrii periculosi care vor sa faca rau, dar fiind copi, nu este foarte atent,si nu are foarte mare grija la ce mananca, sau sa-si spele dintii, motiv pentru care dantura sa a ajuns chiar ruinata, si acum are nevoie de ajutorul tau pentru a juca rolul de dentist, si a-l ajuta sa isi recupereze zambetul de pe buze.

Ei bine, pentru tratarea dintilor lui Ben te vei afla intr-un salon specializat, unde ti se vor da toate instrumentele medicale de care ai avea nevoie. Pentru a face procedurile corect ti se arata pe ecran cum sa folosesti aceste ustensile, asa ca doar da click acolo unde ti se arata, si intr-un timp scurt, Ben 10 va avea dinti albi si sanatosi din nou.

II vei curata, vei omori bacteriile dintre dinti, vei repara dinti stricati sau ii vei inlocui, si vei face multe alte lucruri distractive, putand apoi sa o tratezi si pe Gwen, sau alte personaje din acest serial Cartoon Network. Mult succes iti dorim, distractie placuta, si te asteptam sa vezi si ce alte jocuri noi si foarte distractive avem pentru tine!

Ben 10 Eroi la Dentist

Cum se joaca Ben 10 Eroi la Dentist?

Folositi mouse-ul.