Ben in Lumea Extraterestrilor

📅13.03.2021, jucat de: 678 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben in Lumea Extraterestrilor?

Iata ca inca sunt jocuri de actiune si aventura noi pe care sa vi le putem oferi in categoria de Jocuri cu Ben 10, unde suntem foarte entuziasmati ca am putut chiar acum sa va oferim un joc precum Ben in Lumea Extraterestrilor, un joc platformer in stilul jocurilor Mario, dar care este facut si mai tare de faptul ca il are pe Ben 10 in prim-plan.

Ca Ben sa ajunga inapoi pe Pamant din lumea asta noua pe care se afla, tu va trebui sa treci printr nivel dupa nivel, incercand sa faci trei stele la fiecare, intrucat trebuie sa ajungi la capatul traseelor cat de repede se poate, pentru ca te vei juca contra-cronometru, si daca nu ajungi la destinatie inainte de 0, pierzi.

Pe masura ce avansezi, strange monezi din aer sau loveste caramizile ca sa le scoti din ele, caci monezile reprezinta punctajul tau. Trebuie sa ai grija la diferitele creaturi pe care le intalnesti, ca sa nu le atingi si sa iti pierzi vietile, si ai grija sa nu cazi in prapastie sau sa te lovesti de capcane si obstacole.

Pentru a te misca vei folosi tastele sageti dreapta si stanga, si cu bara de spatiu poti sa sari cand o apesi. Este atat de simplu, si cu siguranta un timp minunat vei avea, deci da-i start la joc acum, si nu ezita sa te joci si celelalte jocuri noi ale zilei pe care avem sa ti le oferim!

Ben in Lumea Extraterestrilor

Cum se joaca Ben in Lumea Extraterestrilor?

Folositi sagetile, bara de spatiu.