Zece Secunde

📅09.03.2021, jucat de: 569 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zece Secunde?

Bine v-am regasit pe site-ul nostru chiar in acest moment, unde echipa noastra de administrare este foarte entuziasmata sa impartaseasca cu voi toti jocul intitulat Zece Secunde, un joc de zburat si de indemanare pe care nu ar trebui sa il ratati pentru nimic in lume, pentru ca este simplu de jucat, are un format distractiv, si te provoaca in acelasi timp sa iti imbunatatesti concentrarea si abilitatile.

In acest joc vei controla un fel de magician care poarta o gluga pe cap dar are si o pelerina in spate, ca un super erou. Personajul tau are si puterea de a zbura, si tu il vei ajuta sa zboare folosind tastele sageti, mergand in orice directie doresti.

Scopul tau este sa treci printre obstacolele care se afla in tunel, fara sa lovesti niciunul dintre ele, si sa ajungi la portalul de la capatul acestuia inainte ca cele 10 secunde acordate pentru asta sa se scurga.

Daca ai reusit acest lucru, avansezi la un nou nivel, unde vei face la fel, doar ca traseul va fi mai complicat. Mult succes, distractie placuta va dorim, si un timp minunat, ca de obicei pe site-ul nostru!

Zece Secunde

Cum se joaca Zece Secunde?

Folositi sagetile.