Provocarea Twinchella

📅22.02.2021, jucat de: 579 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Provocarea Twinchella?

Pentru nimic in lume nu ar trebui sa ratati in continuare noul joc pentru fete adaugat de catre echipa noastra administrativa, joc cu animale intitulat Provocarea Twinchella, unde vei avea doua pisicute gemene care stiu ca nu pot merge la festivaluri de muzica in acest an, motiv pentru care isi vor face un festival precum Coachella la ele in curte, incercand sa faca experienta sa fie cat mai interesanta si distractiva, lucru la care tu le poti ajuta!

Vei incepe prin a le face machiajul pisicutelor, folosind ruj, diferite ustensile pentru sprancenele sau genele lor, vei folosi farduri, si, daca doresti, poti sa le aplici diferite diamante pe fata. Pentru a le imbraca vei avea o gramada de haine, accesorii, si pantofi, asa ca pune-le impreuna cum crezi ca li se potriveste cel mai bine.

Vei crea apoi o semi-luna din material, facand taieturi, cosind material impreuna, ca sa o faci sa lumineze gradina pe timp de noapte. Le vei decora si gradina, punand perne ca invitatii lor sa stea pe ele, vei pune copaci, baloane, si tot felul de alte decoratiuni, din cele disponibile, si suntem siguri ca totul va arata extraordinar.

Provocarea Twinchella

Cum se joaca Provocarea Twinchella?

Folositi mouse-ul.