Printesa Blonda Schimbarea de Stewardesa

📅29.02.2020, jucat de: 678 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Blonda Schimbarea de Stewardesa?

Rapunzel revine aici pe site-ul nostru ajocuri.ro alaturi de un nou joc 2020 pentru fete, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece va fi o noua provocare de imbracat, de machiat si de ingrijit cuprintesa voastra preferata. Acest nou joc din categoria de jocuri cu Rapunzel se numeste Printesa Blonda Schimbarea de  Stewardesa si il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta.

In acest nou joc pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti ca buna voastra prietena Rapunzel va dori sa isi gaseasca o slujba ca si stewardesa pe cele mai mari avioane si aeroporturi din lume, iar pentru asta, ea trebuie sa isi faca o schimbare de look si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, puteti sa o ajutati pe Rapunzel sa fie cea mai draguta stewardesa de pe site-ul nostru.

Pentru ca este un nou joc fashion, suntem siguri ca tuturor fetelor de pe site-ul nostru o sa le placa acest joc online, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care doar o printesa stewardesa le-ar purta. Folosind mouse-ul, voi trebuie sa creati o vestimentatie cat mai draguta in care Rapunzel sa se simta comod.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece Rapunzel va avea nevoie mereu de cate doua vestimentatii de stewardesa, astfel ca in acest joc, o sa vedeti ca fiecare element fashion precum, fuste, sacou, camasa, tricou, bereta sau chiar si pantofi sau posete pe care Rapunzel sa le poarte ca si stewardesa. Trebuie sa fiti siguri ca fiecare vestimentatie este insa completa.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie sa combinati aceste elemente fashion pentru noua vestimantatie de stewardesa pe care doar Rapunzel o poate purta aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum diferite alte jocuri de imbracat cu alte printese Disney vor fi pregatite sa incerce diferite slujbe ca si cel de stewardesa. Distractie placuta!

Printesa Blonda Schimbarea de Stewardesa

Cum se joaca Printesa Blonda Schimbarea de Stewardesa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.