Barbie Fashionista Stilizati Echipa

📅12.04.2020, jucat de: 1238 ori, voturi: 23

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Fashionista Stilizati Echipa?

Papusa Barbie se intoarce astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii, in care o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Barbie sa isi creeze propria echipa fashion.

Astazi, Barbie revine alaturi de prietenii sai draguti, pe care trebuie sa ii ajutati sa arate cat mai bine posibil. O sa vedeti cum in acest joc online pentru fete, o sa puteti sa ajutati fiecare papusa Barbie, chiar daca este sau baiat sa arate cat mai bine si sa aiba cele mai dragute vestimentatii.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca fetele Barbie si baietii Barbie vor avea nevoie de ajutorul vostru sa devina primele papusi fashioniste de pe site-ul nostru. Aceasta echipa fashionista de pe site-ul nostru trebuie sa aiba unele dintre cele mai dragute vestimentatii, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa puteti sa gasiti o gramada de haine dintre cele mai moderne si cele mai dragute de pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece fiecare papusa Barbie va avea un stil vestimentar diferit, astfel ca trebuie sa fit isiguri ca o sa puteti sa creati cate una sau doua vestimentatii pentru fiecare papusa.

Folosind mouse-ul, trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti rochii dragute pentru fete, fuste interesante dar si rochii complete cu florui, modele dragute si moderne dar si tricouri, blugi sau bluze elegante pe care papusile Barbie vor continua sa le poarte si sa le combine sa devina adevarate fashioniste. Distractie placuta!

 

Barbie Fashionista Stilizati Echipa

Cum se joaca Barbie Fashionista Stilizati Echipa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.