Ping Pong Atari

📅 22.02.2021, jucat de: 15 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Ping Pong Atari

Nu am adaugat jocuri ping pong online noi pe site-ul nostru de ceva vreme, motiv pentru care suntem foarte entuziasmati sa o facem in acest moment, cand fiecare dintre voi sunteti invitati sa incercati jocul intitulat Ping Pong Atari, care iti aduce online un joc de ping pong ca si cum l-ai fi jucat pe clasicele console atari, despre care poate unii dintre voi ati mai auzit.

Incepe prin a alege daca vrei sa fi placa din stanga sau cea din dreapta, pe care o vei putea controla fie cu mouse-ul, fie cu sagetile sus si jos. Trebuie sa misti placa in sus si jos pentru a lovi mingea care vine spre tine, sa o lovesti si sa o faci sa ajunga pe partea oponentului, unde daca trece de placa controlata de calculator vei fi castigat un punct.

La fel ca si in clasicele jocuri ping pong, primul jucator care inscrie 11 puncte va fi castigatorul, scurt si la obiect. Mult succes iti uram impotriva calculatorului, si speram sa te vedem incercand si alte jocuri noi si distractive pe care le-am adaugat azi pentru tine, caci garantat iti vor placea la maxim!

Ping Pong Atari

Cum se joaca Ping Pong Atari?

Folositi sagetile sau mouse-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!