Brain Dunk

📅06.10.2020, jucat de: 940 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Brain Dunk?

Noul nostru joc Brain Dunk apare astazi aici pe site-ul nostru si il puteti gasi in categoria de jocuri de Baschet si de Sport, in care dragi prieteni puteti sa deveniti cei mai buni sportivi de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa ajungeti sa marcati cat mai multe cosuri pana la finalul acestui joc.

Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi MOUSE-ul si sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj in acest joc online de baschet. Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti diferite locuri in care o sa ajungeti sa creati linii speciale pentru a duce mingea de baschet in cos.

Trebuie sa folositi MOUSE-ul, iar voi dragi copii o sa puteti sa trageti diferite linii de la locul in care se afla mingea si sa o ghidati inspre cos, ceea ce nu va fi mereu simplu, insa suntem siguri ca daca sunteti atenti si inteligenti, o sa reusiti sa ghidati mingea fara nici o problema in cos, lucru care o sa va aduca puncte in plus.

Fiecare nivel va fi diferit, iar mingea de baschet va trebui sa porneasca din locuri diferite spre cosul de baschet, astfel ca trebuie sa va adaptati si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte si sa vedeti cum diferite alte provocari online de sport vor fi gata sa apara pentru toti baietii de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Brain Dunk

Cum se joaca Brain Dunk?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.