Looney Tunes Recess

📅31.08.2020, jucat de: 791 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Looney Tunes Recess?

Am adus astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unul dintre cele mai interesante jocuri Looney Tunes de pe site-ul nostru, in care o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate, in unele dintre cele mai interesante jocuri de indemanare si de sport de pe site-ul nostru.

Animalele din Looney Tunes vin astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum am adus o super provocare, in care trebuie ca alaturi de Daffy Duck, Bugs Bunny, Road Runner, Elmer sau Tweety sa ajungeti cat mai departe in fiecare nivel si sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte.

Trebuie sa fiti foarte atenti si faorte bine pregatiti pana la finalul acestui joc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca fiecare personaj Looney Tunes din acest joc vor avea diferite nivele speciale si probe pe care s-ar putea ca si voi sa le jucati in timpul pauzelor de la scoala. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa reusiti sa folositi tastele SAGETI si MOUSE-ul pentru a trece cu bine de fiecare nivel.

Patru nivele principale va asteapta astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii le puteti vedea cu fiecare personaj Looney Tunes, astfel ca o sa sariti coarda cu Tweety, o sa jucati dodgeball cu Elmer, o sa jucati X si 0 cu Daffy Duck, o sa jucati baschet cu Bugs Bunny si o sa participati intr-o cursa de viteza cu Road Runner.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte terminand fiecare nivel, astfel o sa vedeti cum personajele Looney Tunes vor deveni cei mai buni jucatori din pauza si o sa gasiti o gramada de alte jocuri pentru copii pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Looney Tunes Recess

Cum se joaca Looney Tunes Recess?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI.