Provocarea Inelelor

📅28.01.2021, jucat de: 660 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Provocarea Inelelor?

Provocarea Inelelor este un joc de indemanare cu sport cum nu ai mai jucat probabil aici pana acum, si care este foarte interesant si distractiv, motiv pentru care speram ca niciunul dintre voi nu va rata sa il joace chiar in acest moment, pentru ca noi l-am adaugat aici pentru voi cu foarte mult entuziasm.

Pentru inceput, alege pe ce fel de teren vrei sa te joci, inspirat de patru sporturi foarte populare, cum ar fi baschet, fotbal, tenis, sau baseball. In functie de ce ai ales, acel tip de minge va fi aruncat catre cele trei nivele din fata ta. Jocul acesta este unul de indemanare si de timing.

Tu trebuie sa apesi pe sageata inelului catre care vine mingea la momentul potrivit pentru a primi puncte. Daca apesi prea tarziu, nu castigi puncte, si daca gresesti de prea multe ori, trebuie sa o iei de la inceput. In rest, daca nu ratezi prea mult, vei putea avansa incontinu oricat.

Sagetile stanga, dreapta, si sus sunt cele trei pe care trebuie sa le folosesti. Speram ca vei obtine un punctaj cat se poate de mare, si ca te vei distra pe cinste de la inceput pana la sfarsit, cum doar aici se poate face!

Provocarea Inelelor

Cum se joaca Provocarea Inelelor?

Folositi mouse-ul.