Capete de Fotbal

📅01.04.2021, jucat de: 951 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Capete de Fotbal?

Nu incape nicio indoiala ca jocurile cu fotbal online sunt printre cele mai indragite de catre baietii care ne viziteaza site-ul, motiv pentru care chiar in acest moment ii invitam pe toti sa incerce un joc nou si foarte distractiv precum Capete de Fotbal, un joc in care noi ne-am distrat pe cinste, deci o vei face si tu, trebuind sa stii ca il poti juca si de pe mobil daca iti dorest.

Dupa cum reiese si din titlul jocului, jucatorul pe care il controlezi si cei impotriva carora te vei juca sunt jucatori de fotbal cu capete foarte mari, mult mai mari ca si restul corpului lor, si le vei putea modifica aspectul daca iti doresti. Poti sa le schimbi fata si culoarea pielii, ghetele de fotbal dar si restul echipamentului de pe ei.

Vei participa intr-o cupa, si trebuie sa dai tot ce ai mai bun sa castigi un meci dupa altul pana ajungi in topul echipelor din aceasta liga. Inscrie mai multe goluri ca echipa adversa pentru a castiga meciul, si nu ezita sa prinzi upgrade-uri sau alte obiecte care te pot ajuta ce pot aparea cateodata pe teren.

Vei folosi tastele sageti pentru a te misca si sari, si cu tastele J, K, L vei putea trage cu mingea, pasa, si sa faci diferite trucuri cu mingea. Mult succes in viitoarele partide de fotbal pe care le vei juca, si speram ca victoria va fi a ta de fiecare data!

Capete de Fotbal

Cum se joaca Capete de Fotbal?

Folositi sagetile, tastele J, K, L.