Diferente Minecraft

📅13.02.2021, jucat de: 571 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Diferente Minecraft?

Chiar daca ai mai jucat jocuri cu diferente Minecraft, asta nu ar trebui sa te opreasca pentru nimic in lume sa il joci pe cel mai nou joculet de acest fel de pe site-ul nostru, in special pentru ca Jocuri cu Minecraft este una dintre cele mai indragite pagini de pe site-ul nostru, unde mereu te poti distra pe cinste, indiferent de jocut!

Totusi, poate nu te joci jocuri de gasit diferente foarte des, asa ca o sa-ti explicam in continuare ce ai de facut chiar aici, ca sa poti sa dai tot ce ai mai bun la joc! Vor fi 10 nivele in total, fiecare cu un nou set de doua imagini intre care trebuie sa descoperi diferentele, si faci puncte in schimb pentru asta, asa ca da tot ce ai mai bun sa faci un scor foarte mare.

Numarul de diferente cerute poate fi diferit de la un nivel la altul, iar in fiecare nivel trebuie sa le descoperi inainte ca timpul acordat pentru asta sa se scurga. Vei folosi mouse-ul sa dai click pe diferente si sa le marchezi, dar ai grija sa nu dai click aleatoriu prea mult, caci poti pierde jocul sau sa primesti putine puncte la sfarsitul nivelului.

Ce mai astepti? E asa de simplu sa te distrezi cu acest joc, deci da-i bataie acum, si nu ezita sa iti inviti si prietenii sa-i dea o sansa!

Diferente Minecraft

Cum se joaca Diferente Minecraft?

Folositi mouse-ul.