Tragerea de Capete

📅31.01.2021, jucat de: 988 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tragerea de Capete?

Inca din primele momente ale zilei suntem aici sa va oferim noi jocuri in 2 care mai de care mai distractive, motiv pentru care in acest moment am adaugat pentru voi toti noul joc intitulat Tragerea de Capete, un joc in care vei lua parte la o lupta si la o infruntare a rezistentei, intr-un joc in care cel care este mai perseverent si pe faza va castiga!

Poti sa te joci acest joc de unul singur, impotriva calculatorului, dar cu siguranta iti recomandam modul 2P, caci este mai distractiv sa te infrunti cu un jucator adevarat. Cei doi jucatori vor controla un avatar in forma de om si atat, unul de culoare albastra, celalalt portocalie, si scopul este sa va trageti unul de celalalt pana unul se loveste cu capul de podea.

Evident, acel jucator pierde, celalalt castiga, si primul care castiga numarul de runde alese de voi la inceput va castiga. Pentru asta, veti trage unul de celalalt folosind tastele sageti pentru un jucator si tastele W, A, D pentru celalalt jucator, asa ca apasati in asa fel incat sa fiti castigatorul.

Mult succes va dorim amandurora, si va invitam sa ramaneti alaturi de noi si sa jucati si alte noi jocuri ale noastre dupa aceea!

Tragerea de Capete

Cum se joaca Tragerea de Capete?

Folositi sagetile si tastele W, A, D.