Duel Ragdoll

📅09.02.2020, jucat de: 3423 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Duel Ragdoll?

Pregatim mereu dragi prieteni aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, cele mai interesante jocuri de baieti, iar astazi o sa gasiti jocul online Duel Ragdoll, pe care il puteti juca oriunde sunteti daca aveti o conectiune la internet, deoarece poate sa fie un joc multiplayer online, pe care sa il jucati si pe telefon si pe tableta online.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca personajele principale in acest joc de baieti sunt papusi ragdoll. Aceste papusi sunt extrem de amuzante, deoarece membrele lor sunt foarte greu de controlat, iar voi o sa vedeti acest lucru in aceste dueluri cu impuscaturi pe care noi le-am pregatiti. Personajele Ragdoll pe care le controlati in acest joc sunt cowboy adevarati, care au parte de aceste dueluri foarte des.

O sa va folositi mouse-ul in acest joc pentru a va impusca inamicii, deoarece singurul mod in care puteti sa castigati acest joc online de baieti este sa supravietuiti fiecarui duel. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa va controlati cowboy-ul Ragdoll si sa va impuscati adversarul cu fiecare impuscatura.

Trebuie sa fiti extrem de atenti, deoarece acest joc de baieti cu impuscaturi si cu papusi Ragdoll va avea 3 moduri diferite de a juca. In 2 jucatori este unul dintre aceste moduri, insa se poate juca doar pe telefon si pe tableta, astfel ca puteti sa il incercati. SIngle player este modul original de a juca, in care o sa jucati impotriva calculatorului.

Modul Multiplayer este cel mai interesant in acest joc online, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca sunt in fata voastra in meniul principal 9 papusi Ragdoll pe care le puteti deschide si folosi ca si avatar, insa pentru asta trebuie sa castigati cate 5 runde de Duel Ragdoll pentru a avea 5 stele si a colecta cat mai multe monede de cowboy, pe care le puteti folosi sa deschideti aceste noi papusi Ragdoll si pe care sa le folositi in viitoarele duleuri in modul multiplayer online. Distractie placuta!

 

Duel Ragdoll

Cum se joaca Duel Ragdoll?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.