Prietene de Sarbatori

📅07.01.2021, jucat de: 631 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Prietene de Sarbatori?

Fetele stiu cat de usor este sa fie prietene chiar daca ar proveni din doua culturi diferite, si ar sarbatori lucruri diferite pe timp de iarna, cum este cazul celor doua prietene foarte bine din jocul intitulat Prietene de Sarbatori, unde una dintre fete va sarbatori Craciunul, sarbatoare iernii a Crestinilor, si cealalta sarbatoreste Hannukah, sarbatoarea iernii Evreiasca.

Ei bine, ele vor sa invete una de la cealalta, si tu vei invata despre traditiile amandurora daca te joci acest joc, ceva ce va invitam sa faceti chiar acum, si o sa va explicam si cum. Vei incepe prin a imbraca cele doua fete, incat ambele vor sa arate extraordinar, deci vei selecta frizuri, haine, si pantofi, si noi suntem siguri ca vei crea o tinuta de zile mari.

Urmeaza sa decorezi camera de zi in casele fiecareia, punand un brad de Craciun pentru alta, si o menora in casa celeilalte. Ele vor si gati, facand doua delicatese dulci, si anume niste turta dulce in forma de omuleti, dar si gogosi colorate. Urmeaza instructiunile pentru a face retetele asa cum trebuie.

E simplu, e super distractiv, asa ca nu ezita o clipa, ci incepe acest joc minunat si distractia oferita de el chiar acum!

Prietene de Sarbatori

Cum se joaca Prietene de Sarbatori?

Folositi mouse-ul.