Mini Lupte

📅12.12.2020, jucat de: 1238 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mini Lupte?

Suntem siguri ca o sa va distrati astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, deoarece dragi copii o sa vedeti ca am adus o super provocare de aventura si de baieti pe care sa o jucati pana in 6 jucatori online!

Acesta este un nou joc online de lupte si cu box, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa selectati numarul de jucatori din fiecare nivel pe care il veti incerca. O sa vedeti ca aceasta noua provocare cu box va avea foarte multe moduri de joc in 2 jucatori, 3 jucatori, 4 jucatori, 5 jucatori sau 6 jucatori.

Voi dragi copii o sa vedeti ca pana la finalul acestui joc pentru copii, o sa ajungeti sa acumulati cat ma imulte puncte intr-un timp cat mai scurt, insa pentru asta trebuie sa fiti cei mai buni boxeri din ring. O sa vedeti ca indiferent de numarul de jucatori din acest joc de lupte, o sa fiti toti jucatorii in ring in acelasi timp.

Tinta voastra se va misca in jurul boxerului care va este avatar, iar voi trebuie sa apasati pe tasta C pentru player 1, tasta N pentru player 2, tasta P pentru player 3, tasta Q pentru player 4, tasta SAGEATA STANGA pentru player 5 si tasta SAGEATA DREAPTA pentru player 6.

Odata ce apasati pe buton, o sa vedeti ca boxerul vostru se va misca in directia in care este sageata, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajungeti cat mai departe si sa fiti siguri ca o sa puteti sa iesiti invingatori in fiecare lupta de box din aceasta provocare. Distractie placuta!

 

Mini Lupte

Cum se joaca Mini Lupte?

Jucati-va folosind: Player 1: C Player 2: N Player 3: P Player 4: Q Player 5: SAGEATA STANGA Player 6: SAGEATA DREAPTA