Among Us Pentru Minecraft

📅15.11.2020, jucat de: 1497 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Pentru Minecraft?

Va asteptam astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, alaturi de noul joc Among Us pentru Minecraft, un joc de baieti si pentru copii care suntem siguri ca o sa va placa la nebunie.

In acest joc de baieti, voi dragi prieteni trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati, deoarece acesta este un nou joc de indemanare Minecraft, un joc 3D in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa creati o lume Among Us intreaga.

Veti vedea cum la fel ca in orice alt joc Minecraft 3D de construit, o sa aveti o gramada de block-uri sau cuburi Minecraft pe care sa le folositi si pe care sa le amplasati in diferite locuri pentru a fi siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa aveti o lume intreaga Among Us in care sa va jucati, doar ca va arata precum un joc original Minecraft.

Trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum folosind MOUSE-ul, o sa puteti sa selectati fiecare obiect 3D pe care sa il puneti pe harta, iar folosind tastele A, S, W, D, o sa puteti sa va miscati in fata, spate, sus sau in jos pentru a fi siguri ca aveti un view perfect asupra lumii Among Us pe care o construiti.

Va trebuie sa creati obiect cu obiect pana veti reusi sa aveti o lume Among Us 3D Minecraft pana la finalul acestui joc de baieti, iar voi dragi copii o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii si jocuri de indemanare vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Among Us Pentru Minecraft

Cum se joaca Among Us Pentru Minecraft?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.