Salvati Parcul

📅23.10.2020, jucat de: 653 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salvati Parcul?

Jocul online Salvati Parcul va asteapta astazi dragi copii chiar aici pe site-ul nostru, iar voi o sa aveti ocazia sa creati unele dintre cele mai interesante si cele mai distracitve parcuri pentru copii de pe site-ul nostru, in care sa va distrati de minune.

Astazi, o sa vedeti ca am pregatit un teren intreg plin cu iarba, unde voi veti putea crea unul dintre cele mai interesante si cele mai mari parcuri naturale de pe site-ul nostru. Pentru asta, trebuie sa folositi MOUSE-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte pentru a fi salva parcul de toti raufacatorii.

Folosind MOUSE-ul, o sa luati diferite decoratii si obiecte pe care le puteti gasi in parc, dupa care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le amplasati in diferite locuri pe iarba. Veti vedea ca doi raufacatori vor arunca cu bombe pe iarba pentru a-l distruge, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati cel mai interesant parc de pe site-ul nostru.

Fiecare loc bombardat va avea cifre pe el, iar obiectele pe care voi le puteti amplasa vor avea si ele la randul lor diferite cifre pe care sa le selectati, iar noi dragi copii suntem siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acoperiti in intregime explozia de la bomba si sa aveti pana la final un parc complet unde toti copii de pe site-ul nostru sa aiba loc unde sa se joace. Distractie placuta!

 

Salvati Parcul

Cum se joaca Salvati Parcul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.