What Crystal Gem Are You

📅14.04.2020, jucat de: 746 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul What Crystal Gem Are You?

Toate personajele din povestea Steven Universe se aduna astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii am pregatit pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta online.

Steven Universe alaturi de Garnet sau Crystal se intorc alaturi de un nou joc quiz online, in care o sa vedeti care dintre aceste personaje Cartoon Network ati fi si voi in cazul in care avem nevoie de un nou supererou in aceasta poveste. Tot ce trebuie sa faceti este sa folositi mouse-ul, si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte si o sa reusiti sa va ajutati personajele sa aiba noi prieteni.

Voi dragi copii o sa vedeti ca in acest nou joc 2020 cu Steven Universe, trebuie sa raspundeti corect la 10 intrebari dintr-un chestionar pentru a vedea la final, ce fel de personaj sunteti bazat pe raspunsurile pe care le-ati dat. Fiecare raspuns pe care il veti da, chiar daca ele sunt diferite si contradictorii, va vor da un raspun la finalul jocului quiz.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o puteti sa raspundeti la intrebarile in limba engleza si ca o sa reusiti sa il ajutati pe Steven Universe sa gaseasca noi supereroi printre toti copii de pe site-ul nostru. Fiecare intrebare este una personala si raspunsul va fi tot despre voi.

O sa aveti pentru fiecare intrebare, cate trei variante de raspuns care vor fi foarte diferite, iar la final, raspunsul pe care il primiti este calculat pentru fiecare rapuns in parte pe care il dati, astfel personajul Cartoon Network care o sa va iasa, va fi cel mai apropiat descrierii voastre desre personajul Steven Universe pe care voi l-ati avea daca ati fi un personaj in acest desen animat. Distractie placuta!

 

What Crystal Gem Are You

Cum se joaca What Crystal Gem Are You?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.