Spalatorie Auto Nelimitat

📅04.05.2020, jucat de: 1933 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spalatorie Auto Nelimitat?

Suntem gata sa va aducem dragi copii aici pe ajocuri.ro o gramada de jocuri online de baieti cu masini, iar primul joc online pe care il puteti incerca este Spalatorie Auto Nelimitat, in care folosind mouse-ul, o sa reusiti sa administrati una dintre cele mai rapide si cele mai profesioniste spalatorii auto.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc pentru copii, o sa vedeti cum fiecare om de pe site-ul nostru care are o masina murdara, un camion murdar sau un tir murdar, o sa vina la spalatoria auto nelimitata pe care o conduceti sa isi spele masina atat in exterior cat si in interior.

Toti iubitorii de masini isi doresc sa aiba masina curata mereu, astfel ca pregatiti-va sa spalati foarte multe masini. Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece trebie sa aveti mare grija de fiecare dintre masinile care vin in spalatoria voastra. Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa folositi jet-ul si furtunele de apa cu presiune pentru a inlatura pentru prima oara tot noroiul si praful care s-a asezat pe masina inainte sa incepeti sa o spalati profesionist.

O sa vedeti cum am pregatit pentru voi o gramada de ustensile speciale de spalat masini in acest joc online, iar voi trebuie sa le folositi pe toate cu ajutorul mouse-ului. O sa gasiti jet-uri de apa puternice, cu care o sa udati toate masina si o sa o spalati dupa ce folositi diferite substante de spalat.

Spalatoria voastra auto o sa fie echipata cu bureti de spalat masini, cu spuma activa care va face ca vopseaua sa straluceasca odata ce masina este spalata, am pregatit diferite ustensile de uscat dar si perii de lustruit cu ceara odata ce intreaga masina este spalata si uscata, pe care la fel le puteti folosi cu mouse-ul. Distractie placuta!

 

Spalatorie Auto Nelimitat

Cum se joaca Spalatorie Auto Nelimitat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.