Serpi si Scari

📅07.10.2020, jucat de: 3056 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Serpi si Scari?

Va aducem astazi jocul Serpi si Scari pe site-ul nostru, pe care dragi copii o sa vedeti ca il puteti juca gratuit chiar si pe telefon si pe tableta, iar voi o sa puteti sa va jucati alaturi de toti prietenii vostri, deoarece este un nou joc in 2, in 3 sau in 4 jucatori pe care il puteti gasi de astazi.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca este un joc de noroc si de logica, in care trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a ajunge la finalul acestui joc si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa deveniti cei mai buni jucatori si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti la finalul jocului.

Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece nu este usor si trebuie sa faceti tot posibilul sa dati cu zarul in fiecare runda iar in momentul in care zarul se opreste din rostogolit, player 1, player 2, player 3 sau player 4 urmeaza sa isi mute pionul in acelasi numar de locuri pe tabla de joc.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca pe tabla sunt 91 de patratele pe care puteti sa ajungeti, iar pe unele dintre aceste patratele, veti gasi si serpi si scari, care vor putea sa va ajute sa ajungeti mai usor si mai in fata pe tabla de joc, sau cu efect invers si va poate duce in spate 4 sau 10 patratele.

Incercati acest nou joc 2020 in 2 jucatori, in 3 jucatori sau in 4 jucatori si o sa vedeti cum puteti sa o faceti alaturi de prietenii vostri, fratii vostri sau vecinii vostri care va viziteaza si o sa gasiti o gramada de alte jocuri pentru copii si jocuri pentru prescolari pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta in cel mai scurt timp pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Serpi si Scari

Cum se joaca Serpi si Scari?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.